Sunday 24 July 2011

Merhaba

Gülçin ve Oğuz’un blog’una hoşgeldiniz.

Ben (Gülçin) grafik tasarımcı, reklamcı, sanat yönetmeni ve şu an amatör ama gelecek vaadeden bir illüstratörüm.

Oğuz ise post prodüksiyon alanında çalışıyor, aslında pek çok titri var ama akrabalarımıza ne iş yaptığını anlatmakta zorlanıyoruz, animasyon, çizgi film ve efekt işiyle uğraşıyor diyoruz. Ecnebilerin deyişiyle technical director ve cgi artist oluyor kendisi.

Yaklaşık 6 senedir evli bir çiftiz. Bir süredir hayalimizde uzun ve mesleki açıdan bizi geliştirecek bir yurtdışı tecrübesi yaşama isteği vardı. Kısa bir süre önce vize başvurularımızı tamamladık ve Londra’ya yerleşme kararı aldık. Şu an kafamızda ne kadar kalacağımıza dair belirli bir süre yok. Mutlu olduğumuz ve bizi idare edecek kadar para kazanabildiğimiz sürece burada olacağız.

Ne Oğuz ne de ben maalesef fil hafızalı tiplerden değiliz. Gezdiğimiz yerlerin detaylarını hatırlayabilmek için bir kaç senedir seyahat günceleri yazıyorum. Bu blog’u da hem kendimize hatırlatmak hem de anılarımızı arkadaşlarımız ve akrabalarımızla paylaşmak için kurmaya karar verdik.

Burada gezip gördüklerimizi ve (yediğiniz içtiğiniz size kalsın derler ama bize kalmasın) yediklerimizi anlatacağız. Henüz tanışmadığımız kimseler de okuyup, kendilerine anlamlı gelen birşey bulabiliyorsa bu bizi mutlu eder.

Sevgiler

Gülçin&Oğuz
Londra 24 Temmuz 2011 

Not: Yazıları yazmak ve kontrol etmek zaman aldığından ve geceleri erkenden uyuyan bir tavuk olduğumdan, yazılarımız günü gününe yayınlanmayacak. Yani Blogspot'taki tarihler esas olamayacak, birkaç gün gecikmeli olarak yazıyor olacağız.

No comments:

Post a Comment